Ansiktsbehandlingar

*Ansiktsbehandling Basic :

En mer allmän genomgång av huden, där vi rengör, peelar, tömmer porer, gör ansiktsmassage och lägger fukt el rengörande mask. Produktserier som används är Dermanord, Exuviance och . Den här behandlingen passar en förstagångskund el ngn som vill bli ompysslad och ha en skön stund


*Ansiktsbehandling Advanced :

Den här behandlingen är en riktig genomgång med både porrengöring, massage och ånga, men framförallt så arbetar vi med AHA och PHA syror i den här behandlingen, detta ger en mer djupgående effekt och kan riktas mot problem som ex. acne, rosacea och ytligare linjer och pigmentfläckar. Kan göras vid enstaka tillfällen, men ger riktigt fina resultat om man arbetar . Produkterna som används till både klinikbehandlingarna och uppföljande hemmabehandlingsprogram är uteslutande Exuviances produkter.

*Kemisk Peeling:

Ett brett spektra av behandlingar, kan användas som kur för en “uppiggande” effekt på en grå,livlös hy som behöver lätt peeling, ökad cirkulation och hudförnyelse , och för att stimulera produktionen av collagena och elastina fibrer för ökad elasticitet. Finns problem som mkt stora porer ,ärrbildningar, pigmentfläckar el grövre solskador så kan vi erbjuda mer djupgående behandlingar där en el möjligen två behandlingar räcker för att komma tillrätta m problemet. Dessa behandlingar kräver planering och omfattar en viss konvalescens. Kemisk peeling för behandling av acne finns också tillgänglig, en kur av ca fem behandlingar brukar ge mkt fina resultat. Vid alla former av kemisk peeling krävs en viss hemmavårdsrutin m speciella produkter för optimal återhämtning. För bokning av dessa behandlingar krävs i regel en förberedande konsultation, dels för vår kännedom om din hudstatus, dels för att du som kund ska vara väl informerad och känna dig trygg med behandlingen. Alla olika kemiska peelingar och tillhörande produkter är CE-märkta och kommer från Tebitech / Synchroline.

*MD. Alpha Beta Face peel:

En peeling baserad på fem olika AHA och BHA syror för dig som vill ha en mer djupgående effekt på huden men inte har tid för konvalescens. Behandlingen passar alla hudtyper och ger fina resultat på bl.a stora porer, acne, rosacea, grå, torr, livlös hy med fina linjer. Behandlingen omfattar rengöring, syrapeel, C-vitaminserum och avslutande creme. Görs med fördel som kur, ca fem behandlingar med fyra veckors mellanrum. Behandlingarna utförs och följs upp med produkter från M.D Skincare.

*M.D Alpha Beta face peel & Hyaluronic Infusion:

Samma peeling som ovanstående men med tillägg av en mask bestående av koncentrerad hyaluronsyra ,som har en enormt fuktbindande kapacitet, i kombination med coenzym Q-10 och C-vitamin som effektivt slussas ned i huden och ger en “plumping” effekt på huden som håller 5-7 dagar. Perfekt för dig som vill vara extra fin vid ett speciellt tillfälle ( Perfekt inför ex bröllop) eller som vill arbeta långsiktigt med att stimulera huden och dessutom få en ögonblicklig, synbar effekt. Behandlingarna utförs och följs upp med produkter från M.D Skincare.

*Maya peel Microdermabration / Hudslipning:

I den här behandlingen prepareras huden med O2 (syre) för att stimulera maximal cellandning och återhämtning. Därefter slipas huden med corundum kristaller under tryck, vilket medför att gamla döda hudceller, talgproppar och smuts som sitter djupare i porerna lossnar och ger plats för ny frisk hud med bättre cirkulation och med bättre förmåga att binda till sig vitaminer, antioxidanter och fukt. Behandlingen kan göras som en enstaka behandling för dig som vill ha en rejält djupgående ansiktsbehandling, men också som en kur för dig som vill arbeta på problem som acneärr, ålderstecken el livlös hy. Gör man en kur så upprepas behandlingarna med ca två veckors mellanrum och omfattar ca tre till fem behandlingar. Till behandlingar och hemmavårdsprogram används produkter från Maya och Synchroline


*Fraktionerad koldioxidlaser:

För dig som vill åtgärda rynkor, ärrbildningar och hudbristningar. Den här behandlingen stramar upp en oelastisk hud, slätar ut rynkor och stimulerar till hudförnyelse mkt effektivt. För att få maximalt resultat så görs ofta 3-5 behandlingar. Dagarna efter behandling blir man svullen och röd för att sedan börja flagna. När den nya huden sedan framträder är den först rödrosa och flammig, detta är övergående och efter några veckor har din nya hud återfått sin normala färg. Under hela tiden efter behandlingen så kan man använda en medicinsk foundation för att täcka och påskynda hudens läkning, denna ingår, tillsammans med rengöring och creme,i behandlingspriset vid första behandlingen. Inför de här behandlingarna gör vi alltid en konsultation så att du som kund känner dig trygg och välinformerad. Välkommen att kontakta oss för mer info.

*Somashape uppstramande behandling:

Behandling för sk "kalkonhals" och för dig som vill strama upp din ansiktskontur. Behandlingen genomförs med en maskin som arbetar med tre tekniker , lätt vaakummassage, RF / Radiofrekvens och infrarött ljus, dessa tekniker kan tillsammans hetta upp de collagena fibrerna i vävnaden och får dem att dra ihop sig, cirkulationen ökar och huden får ett "lyft". Behandlingen utförs som en kur om ca 7-10 behandlingar en till två ggr i veckan.