Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling Basic:

En lättare genomgång av din hud: Där vi rengör, peelar, ångar, tömmer porer, gör ansiktsmassage med närande, återfuktande och vitaminrika produkter och lägger fukt el rengörande mask.Vi använder produkter som är lämpliga för just din hud och ger dig produktrekommendationer. Den här behandlingen passar en förstagångskund el ngn som vill bli ompysslad och ha en skön stund.

*Ansiktsbehandling Advanced :

Den här behandlingen är en riktig genomgång med både porrengöring, massage och ånga, men framförallt så arbetar vi med AHA och PHA syror i den här behandlingen, detta ger en mer djupgående effekt och kan riktas mot problem som ex. acne, rosacea och ytligare linjer och pigmentfläckar. I denna behandling ingår även Specialmask. Kan göras vid enstaka tillfällen, men ger riktigt fina resultat om man arbetar med den var regelbundet.. Produkterna som används till både klinikbehandlingarna och uppföljande hemmabehandlingsprogram är av märket.

*Ansiktsbehandling Lyx :

En ordentlig genomgång av din hud: vi börjar behandlingen med hudanalys som följs efter rengöring, peeling, ånga, portömning, en ansiktsmassage för decollettage, hals och ansikte med närande, återfuktande och vitaminrika produkter och lägger fukt el rengörande mask.Vi använder produkter som är lämpliga för just din hud och ger dig produktrekommendationer. Den här behandlingen passar en förstagångskund el ngn som vill bli ompysslad och ha en skön och lyxig stund.


*Needleboost 
Din huds personliga tränare. 
I behandlingen ingår rengöring, microneedling, serum och hyaluronsyremask. Det är en regenererande behandling som reducerar rynkor och linjer, ger ökad lyster och vitalitet. Tillför rikligt med fukt, vitaminer och antioxidanter,

Är behandling som på djupet, och med långtidsverkande resultat, aktivt bearbetar Din hud för att ge effektiv anti-age effekt.Behandlingen bevarar Din hus optimala kondition oh stimulerar dess funktioner. Behandlingen upprepas som kur med 1 behandling var eller varannan vecka. Needleboost bokas med fördel som kur om 4 behandlingar. 
Behandlingen ha få eller inga sidoeffekter, endast en lätt rodnad inkiderar att hudens funktioner aktiverasts.

Needleboost Pro
Är en förstärkt avancerad variant som även inkluderar kemisk peeling för ytterligare djupgående effekt.

Needleboost Opera
Är en förstärkt avancerad variant som även inkluderar Opera Spectrum Mask för effektiv hudstimulering och motverka hudens åldrandeprocess.

Needleboost Opera Pro
Är en förstärkt avancerad variant som inkluderar både kemisk peeling för ytterligare djupgående effekt samt Opera Spectrum Mask för effektiv hudstimulering, inslussning av aktiva substanser samt motverka hudens åldrandeprocess


Icepeel Basic
I behandlingen ingår rengöring, peeling med mandelsyra, serum och Icemask.
En behandling, djuprengörande behandling som dämpar rodnad, reducerar svullnad, verkar kollagenstimulerande, uppstramande och som tillför rikligt med fukt och antioxidanater.

Icepeel Advanced
I behandling ingår rengöring, peeling med mandelsyra, stamceller, serum och Icemask.OPERA Quick Fix
I behandlingen ingår rengöring, peeling, hydrogelmask och Opera Spectrum mask.
Det är en avslappndande behandling som verkar uppfräschande, stärkande, stimulerande och återfuktande. Tillför vitaminer och antioxidanter. 


*Maya peel Microdermabration / Hudslipning:

I den här behandlingen prepareras huden med O2 (syre) för att stimulera maximal cellandning och återhämtning. Därefter slipas huden med corundum kristaller under tryck, vilket medför att gamla döda hudceller, talgproppar och smuts som sitter djupare i porerna lossnar och ger plats för ny frisk hud med bättre cirkulation och med bättre förmåga att binda till sig vitaminer, antioxidanter och fukt. Behandlingen kan göras som en enstaka behandling för dig som vill ha en rejält djupgående ansiktsbehandling, men också som en kur för dig som vill arbeta på problem som acneärr, ålderstecken el livlös hy. Gör man en kur så upprepas behandlingarna med ca två veckors mellanrum och omfattar ca tre till fem behandlingar. Till behandlingar och hemmavårdsprogram används produkter från Maya och Synchroline


*Fraktionerad koldioxidlaser:

För dig som vill åtgärda rynkor, ärrbildningar och hudbristningar. Den här behandlingen stramar upp en oelastisk hud, slätar ut rynkor och stimulerar till hudförnyelse mkt effektivt. För att få maximalt resultat så görs ofta 3-5 behandlingar. Dagarna efter behandling blir man svullen och röd för att sedan börja flagna. När den nya huden sedan framträder är den först rödrosa och flammig, detta är övergående och efter några veckor har din nya hud återfått sin normala färg. Under hela tiden efter behandlingen så kan man använda en medicinsk foundation för att täcka och påskynda hudens läkning, denna ingår, tillsammans med rengöring och creme,i behandlingspriset vid första behandlingen. Inför de här behandlingarna gör vi alltid en konsultation så att du som kund känner dig trygg och välinformerad. Välkommen att kontakta oss för mer info.

RF uppstramande behandling:

Behandling för sk "kalkonhals" och för dig som vill strama upp din ansiktskontur. Behandlingen genomförs med en maskin som arbetar med  RF / Radiofrekvens,  denna teknik hettar upp de collagena fibrerna i vävnaden och får dem att dra ihop sig, cirkulationen ökar och huden får ett "lyft". Behandlingen utförs som en kur om ca 3-10 behandlingar en till en gång i veckan.