Färgning Av Fransar Och Bryn

Hos oss kan man boka färgning av fransar och bryn, en helt ofarlig behandling som förstärker färgen på dina bryn och fransar.

Vi kan erbjuda ett antal olika färger som ger dig alltifrån en diskret nyans skillnad till riktigt mycket färg, ofta blandar vi färgerna för att få fram rätt nyans till varje kund. Vi arbetar med Refectocils produkter och effekten av behandlingen brukar hålla i snitt 4 veckor på brynen och 6 veckor på fransarna, men detta kan variera från kund till kund.

Om du bär linser rekommenderar vi dig att plocka ut dessa innan behandlingen och använda glasögon efteråt en stund. Tänk också på att gärna undvika vattenfast mascara inför behandlingen, då denna make up ofta måste tvättas av med olja. Detta kan ge ett sämre resultat av färgningen.

I behandlingen ingår också formning av bryn som utförs med vaxning eller klassisk plockning med pincett. Har du eksem i området på eller kring ögonen så kan det vara vettigt att avvakta tills irritationen lagt sig. Vid ögoninflammation behandlar vi inte förrän ögonen är symptomfria.