Produkter

På Novakliniken kan vi erbjuda ett brett utbud av professionella hud och kroppsvårdsprodukter och flera make up-serier.

Här kan du även köpa presentkort som gäller på både behandlingar och produkter. Presentkorten är giltiga i ett år från inköpsdatum, giltighetsdatumet skrivs klart och tydligt in i presentkortet.

Cliniccare

En liten hudvårdserie som återfuktar huden på djupet. Serien finns i 3 inriktningar : 
Pure:  Anti-inflammatorisk, lugnande och djupt återfuktande.
Refresh: Anti-Age linje med djup återfuktning och stimulera cellförnyelse
Glow : passar dig som vill motverka pigmenteringar och få fin lyster i huden.

*Dermanord/Maria Åkerberg :

En svensk, ekologisk hud och kroppsvårdsserie baserad på fyto och aromaterapi. Härligt väldoftande och vårdande produkter, helt fria från parfymer och syntetiska tillsatser. Produkter som passar baby/barn och vuxen och både kvinnor och män.

*Exuviance:

En medicinsk hud och kroppsvårds serie för dig som tycker att synbara resultat är viktiga.

De här produkterna passar utmärkt för dig som är mkt känslig och reaktiv eller som vill åtgärda problem som acne, rosacea eller atopiskt eksem eller som vill arbeta med att förebygga eller reparera redan uppkomna ålderstecken.

Serien är baserad på aktiva men mycket säkra ingredienser.

*Dr Dennis Gross :

En medicinsk hudvårdsserie som verkligen ger resultat. En liten men exklusiv serie för dig som vill ha en så enkel hudvårdsrutin som möjligt men ändå få bra resultat. Med de här produkterna kan du på ett effektivt men säkert sätt behandla allt från fet och oren till torr och känslig hy. Passar också dig med rosacea, acne och tendens till oral dermatit. För dig som vill motverka eller behandla ålderstecken är det här också ett mkt bra val av produkter.

m.e mineral essences:

En hudvårdande, fantastisk mineral make up serie, produkterna innehåller en hög koncentration av mineraler, vitaminer och antioxidanter. Passar alla hudtyper och åldrar, även fin för dig med inflammationstillstånd i huden. 

Magic Lashes

Är dem mest aktivat serum för dina ögonfransar och ögonbryn som finns på marknaden.
Vid regelbunden användning blir dina fransar och ögonbryn synligt längre, starkare och fylligare. Nyckelingrediens är Black Sea Rod Oil.
Fri från parabener, prostaglandiner och parfym.

Oxygenetix:

Det här är en serie medicinska foundations som är utvecklade för att användas efter Kemisk Peeling, Microdermabrasion, IPL och Laserbehandlingar. Den här produkten täcker rodnader och andra tecken efter kraftfulla behandlingar samtidigt som den lugnar och understödjer hudens läkningsprocess. Oxygenetix foundations finns i en rad olika färger, är vattenfast och ger ett effektivt solskydd (spf25) I serien finns också en ansiktscreme med läkande och skyddande egenskaper.

Palina:

En ny svensk mineral make up som är vårdande och fri från skadliga ämnen. Ett brett sortiment av vackra färger, mineral foundation i fast form och underbara vårdande  läppglans i massor av fina nyanser är några exempel på vad som utmärker Palinas sortiment.

*Rapsodine:

En svensk hud och kropps vårds serie baserad på ekologisk rapsolja. Prisvärda och mkt sköna produkter för hela familjen. I serien finns en särskild linje produkter utvecklade för män, dessutom finns Rapsodine Barn, ett antal produkter helt fria från doft och så milda att de tål att sväljas!

*Skin Yoga:

En liten hud och kroppsvårds serie med milda, underbart doftande produkter. För dig som inte har några problem med din hud men vill skämma bort dig med en lyxig känsla och sköna cremer utan att det kostar många kronor. Varför inte prova en detoxifying creme eller kanske deras mjuka rengöringsskum?

*Synchroline:

Medicinska CE märkta produkter för behandling av alla hudtyper men också för dig som lider av hudproblem som acne och rosacea. Milda och effektiva produkter med allt från C-vitamin ampuller till rengöring med vårdande fettsyror. De här produkterna använder vi som för och efterbehandling när man som kund gör behandlingar som Maya Peel Hudslipning och alla former av kemisk peeling.

TEBISKIN:

En liten medicinsk hudvårdsserie som passar utmärkt för dig som vill göra en kur med tex microdermabrasion, IPL behandling/hudföryngring eller kemisk peeling. I den här serien finns även effektiva behandlings serum som kan användas av dig som vill göra en ”hemmabehandlingskur” som verkligen ger resultat