Ansiktsbehandling Basic
En grundlig genomgång av din hud där vi rengör, peelar, ångar, tömmer porer, gör ansiktsmassage med närande, återfuktande och vitaminrika produkter och lägger fukt eller rengörande mask. Vi använder produkter som är lämpliga för just dig och ger dig rekommendationer för fortsatt omsorg av din hud.

Behandlingen passar dig som vill bli ompysslad och ha en skön stund.


Ansiktsbehandling Advanced
Behandlingen är en genomgång med porrengöring, massage och ånga. Men framförallt arbetar vi med AHA- och PHA-syror som ger en mer djupgående effekt och kan riktas mot problem som exempelvis acne, rosacea, ytligare linjer och pigmentfläckar. I behandlingen ingår även specialmask anpassad för dina behov.

Behandlingen kan göras vid enstaka tillfällen, men ger riktigt fina resultat om du gör den regelbundet.


Ansiktsbehandling Lyx
En grundlig behandling där allt ingår; AHA-syra/peeling, ånga, portömning och rengörande mask. Sedan utförs en skön ansiktsmassage för dekolletage, hals och ansikte med närande, återfuktande och vitaminrika produkter. Behandlingen avslutas med specialmask efter din hudtyp, serum, ögon- och ansiktscreme.
Vi använder produkter som är lämpliga för just dig och ger dig produktrekommendationer för fortsatt behandling hemma.

Passar dig som vill ha en resultatinriktad behandling samt en skön och lyxig stund.


OPERA Quick Fix
I behandlingen ingår rengöring, peeling, hydrogelmask och Opera Spectrum mask. En avslappnande behandling som verkar uppfräschande, stärkande, stimulerande och återfuktande. Tillför vitaminer och antioxidanter.


RF/ Uppstramande behandling
Behandling för så kallad ”kalkonhals” och för dig som vill strama upp din ansiktskontur. Behandlingen genomförs med radiofrekvens, en teknik som hettar upp de collagena fibrerna i vävnaden och får dem att dra ihop sig, cirkulationen ökar och huden får ett ”lyft”.

Behandlingen utförs som en kur om 3 till 10 behandlingar med intervallet en gång i veckan.


JETT Plasma Silver/Plasmaflöde och Elektrofores
”Lift and tight” är en behaglig, effektiv och djupverkande kurbehandling som verkar på att reducera linjer/rynkor, upprätthålla bindvävens fasthet, jämnar ut hudton och verkar allmänt revitaliserande. I behandlingen ingår serum och ansiktsmask med anti-age effekt.

Behandlingen utförs som kur, omfattar 6 behandlingar och passar alla hudtyper. Den ger inga biverkningar och kan kompletteras med till exempel Microneedling och kemisk peeling. Syftet är att ge ökat, fördjupat och mer långtidsverkande resultat.


JETT Plasma Gold/Gniststrålebehandling
En behandling som erbjuder effektiv huduppstramning, speciellt lämplig för behandling av rynkor/linjer runt ögon och mun samt ögonlockslyft.

Utförs som enstaka korrigerande behandling, men kan upprepas vid behov.

JETT Plasma Gold är en ytslipande behandling som initialt ger svullnad och rodnad som övergår till mörkare hud som försvinner när ny hud ersätter gammal, vanligtvis inom 3-5 dagar. Under läkningstiden är det viktigt att följa behandlingsrekommendationer och endast använda de produkter som tillskrivits.