Färgning av fransar & bryn
Förstärk färgen på dina fransar och bryn. Behandlingen är enkel och helt ofarlig.

Vi erbjuder olika färger som ger dig alltifrån en diskret nyansskillnad till riktigt mycket färg, ofta blandar vi färgerna för att få fram rätt nyans till just dig. I behandlingen ingår också formning av bryn som utförs med vaxning eller plockning med pincett.

Vi arbetar med Refectocils produkter och effekten av behandlingen brukar hålla i snitt 4 till 6 veckor.

Om du bär linser rekommenderar vi dig att ta ut dessa innan behandlingen och använda glasögon efteråt. Tänk också på att undvika vattenfast mascara inför behandlingen då denna makeup ofta måste tvättas av med olja. Detta kan ge ett sämre resultat av färgningen.

Vid eksem runt ögonen kan det vara olämpligt att göra denna behandling. Vänta gärna tills irritationen lagt sig. Har du en ögoninflammation är du välkommen att göra behandlingen när du är helt symptomfri.


Ögonfranspermanent/Lashlift
Behandlingen går ut på att permanent böja upp dina fransar. Vare sig du sminkar dig eller låter bli håller sig resultatet i 6 till 10 veckor.

Vi lägger upp dina fransar på en spole och använder oss av en mild permanent produkt som böjer och fixerar fransarna. Spolarna finns i ett antal olika storlekar och väljs ut beroende på din franslängd och önskat resultat.

De flesta väljer att färga fransar och/eller bryn direkt efter permanenten – då ingår även formning av bryn.

Använder du kontaktlinser råder vi dig att ta ur dessa innan behandlingen. Undvik vattenfast mascara innan behandling då denna typ av makeup måste tvättas av med olja och kan påverka resultatet av permanenten negativt.

Vid eksem runt ögonen kan det vara olämpligt att göra denna behandling. Vänta gärna tills irritationen lagt sig. Har du en ögoninflammation är du välkommen att göra behandlingen när du är helt symptomfri.


Keratinbehandling
Behandlingen kan bokas som ett tillägg till lashlift och/eller frans- och brynfärgning. Keratinbehandling innehåller förutom keratin även C-vitamin, hyaluronsyra och vitamin B6 som tillsammans tillför fukt, stärker och vårdar dina fransar och bidrar till att de växer fortare.

Behandlingen förlänger dessutom effekten av lashlift och/eller frans- och brynfärgning.